Ποιοι είμαστε

Αρχική / Ποιοι είμαστε

Αλέξανδρος Μακαρονάς DVM

Ο Αλέξανδρος αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Έχει εργαστεί σε κτηνιατρεία της Θεσσαλονίκης και το 2013 ίδρυσε το δικό του κτηνιατρείο στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην παθολογία – διαγνωστική και την αναισθησιολογία των ζώων συντροφιάς.

Είναι μέλος στην Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας με τακτική συμμετοχή στις αποστολές της Ομάδας και από το 2019 εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια των κτηνιατρικών επιστημονικών εταιρειών καθώς και σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για θέματα που άπτονται της κτηνιατρικής.

Από το 2022, συνεχίζοντας στον ίδιο χώρο, αποτελεί μέλος του Κτηνιατρικού Κέντρου Pets2Vets.

Νικολέττα Μπρισίμη DVM, MSc Χειρουργικής

Η Νικολέττα αποφοίτησε από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2015. Το 2016 πραγματοποίησε τη μετεκπαίδευσή της στη Μονάδα Απεικονιστικής Διαγνωστικής Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Την περίοδο 2016-2018, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της μονάδας Χειρουργικής Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Από το 2020 είναι κάτοχος MSc στη Χειρουργική Ζώων
Συντροφιάς. Από το 2017 έχει εργασθεί σε κτηνιατρικές κλινικές της Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2022 αποτελεί μέλος του Κτηνιατρικού Κέντρου Pets2Vets.

Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στη χειρουργική μαλακών μορίων και την απεικονιστική των ζώων συντροφιάς.

Είναι μέλος στην Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας με τακτική συμμετοχή στις αποστολές της ομάδας.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει στο περιοδικό της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής καθώς και σε ελληνικά περιοδικά.